• Lorem ipsum

In 3 termijnen zonder rente!

26 Sep 2019
door Dave Kruithof

Een goede en vooral veilige kinderfiets kost geld. Geld wat niet iedereen zomaar even uit kan geven. Vaak moeten we bij grotere uitgaves wel even paar keer nadenken of het deze maand kan. Het is tegenwoordig helaas niet anders. Alles om ons heen word duurder maar we gaan niet zo gek veel meer verdienen. Kinderfietslease is alleen wel van mening dat ieder kind recht heeft op een goede en vooral veilig kinderfiets.

 

Stel de fiets van jouw zoon of dochter is kapot en hij moet hierdoor met het openbaar vervoer naar school, die kosten lopen dan ook snel op. Hmm… een tweedehands fiets aanschaffen dan misschien? Hoe lang gaat die mee? Heb ik er straks niet meer kosten aan dan als ik een nieuwe koop? Jij wilt toch ook een veilige kinderfiets voor jouw zoon of dochter? Eén met goede remmen, stevig zadel, banden die niet lek te krijgen zijn en een recht stuur? Dan toch maar online kijken voor een goedkope nieuwe kinderfiets. Tja na je eerste zoekopdracht op Google weet je al niet meer welk bedrijf je moet kiezen. Het lijkt wel of half Nederland een eigen fietswebshop heeft.

 

Welke betaalmethoden kan ik het best kiezen? Veel webshops bieden wel de mogelijkheid om een fiets achteraf te betalen binnen 14 dagen. Maarja wat schiet je daar mee op? Dan heb je over 14 dagen alsnog die hoge kosten.

 

Kinderfietslease heeft de oplossing! Betaal eenvoudig de fiets in 3 termijnen zonder rente! Ook hier zit er weer verschil met andere webshops. Want die bieden vaak wel de mogelijk om in termijnen te betalen. Zelfs in 36 termijnen of meer maar dan komt er rente bij. Het bedrijf die alle risico’s van de webshop over neemt wilt er ook wat aan verdienen waardoor uiteindelijk de fiets veel duurder word. Bij Kinderfietslease kan je de nieuwe fiets eenvoudig in 3 termijnen betalen zonder rente. Zo verdeel je het totaalbedrag over 3 maanden en heb je wat meer speling in de maand.

 

Met het betalen in 3 termijnen zonder rente kan je altijd wel een goede nieuwe betaalbare kinderfiets vinden op Kinderfietslease. De betaling werkt heel simpel en in de winkelwagen loop je zo door de stappen heen waarna je vaak de kinderfiets de volgende dag al in huis hebt. Je betaal direct bij de bestelling 1/3 van het totaalbedrag. Over 30 en 60 dagen ontvang je een mail met een nieuwe betaallink en na 3 maanden staat er dus niks meer open qua kosten en heeft jou zoon of dochter al die tijd al kunnen genieten van een nieuwe kinderfiets.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »