• Lorem ipsum

Op jouw manier betalen bij Kinderfietslease, direct, achteraf of gespreid.

Ja, wij moeten ook onze rekeningen betalen. We weten hoe het voelt en we doen het allemaal liever niet. Zie het als een win-win situatie, jij hebt een mooie nieuwe aanwinst en wij kunnen aan iedereen de mooiste fietsen blijven leveren

Back to business, je kunt op verschillende manieren veilig betalen bij Kinderfietslease. Zo kun je je kinderfiets direct, achteraf of gespreid betalen.iDeal Logo - Furnea.nlDirect via iDeal
Eenvoudig, snel en betrouwbaar. iDeal stuurt jou door naar de vertrouwde betaalpagina van jouw bank, waar je de betaling kunt voldoen.

 

billink-logo Achteraf via Billink
Zien, voelen, ervaren en dán pas betalen. Bij gebruik van Billink betaal je je bestelling achteraf via een digitale factuur. Voor betaling met Billink geldt een minimale bestelbedrag van € 100,-. Betaal je voor het eerst met Billink? Dan geldt er een maximale bestelbedrag van € 500,-. Heb je al eens eerder betaalt met Billink? Dan is de maximale bestelbedrag € 2000,-. Bestellingen met Billink hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen


Spraypay logoIn termijnen via Spraypay
SprayPay maakt het mogelijk je nieuwe kinderfiets bij ons te bestellen en dit gespreid te betalen. Het kan gebeuren dat een grote uitgave niet uitkomt, maar je de aankoop wel nodig hebt. Zo geniet je alvast van je nieuwe kinderfiets, voor een laag maandbedrag.


SprayPay werkt zeer eenvoudig. Kies bij het afrekenen voor 'SprayPay' als betaalmethode, je aanvraag wordt vervolgens binnen enkele seconden door SprayPay behandeld en je weet vrijwel direct of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan is het alleen nog een kwestie van geduld hebben. SprayPay betaalt jouw bestelling en wij sturen je aankoop zo snel mogelijk naar je toe.

Voor betaling met SprayPay geldt een minimale bestelbedrag van € 250,- en een maximale bestelbedrag van € 2000,-. Bestellingen met SprayPay hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen.

 

In 3 termijnen zonder rente via in3

Bij Kinderfietslease vindt u een ruim assortiment fietsen en accessoires. Wij snappen als geen ander dat u graag een nieuwe fiets in de schuur wilt hebben staan.

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw budget het net niet helemaal toelaat om die ene gewilde fiets te kopen. Om u hierbij te helpen zijn we samen gaan werken met in3. Met in3 heeft u de mogelijkheid om het product aan te schaffen en in 3 termijnen te betalen. Het grote voordeel van in3 is dan ook dat u geen rente over het bedrag betaald en je geen BKR registratie krijgt.

Het minimale bestelbedrag van in3 is €100,- en het maximale is €3000,-. Voor de betaling doet in3 een snelle gegevenscontrole. Mocht u verzoek tot betaling onverwachts niet geautoriseerd worden dan kunt u contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het?

Tijdens uw bestelling kiest u voor de betaalmethode in3. Het systeem doet hierna een snelle gegevenscontrole en daarna betaal je het eerste deel via iDeal. 30 dagen later betaalt u het tweede deel en weer 30 dagen later betaalt u het derde deel.