• Lorem ipsum

Verzendinformatie

Bezorging fietsen & accessoires

Kinderfietslease.nl bezorgt alle fietsen van maandag t/m zaterdag. Voordat Kinderfietslease.nl daadwerkelijk jouw fiets bezorgt, wordt er altijd eerst contact met je opgenomen om een bezorgdatum met elkaar af te spreken. Zo komt het niet voor dat onze chauffeur voor een dichte deur staat en jij een dag extra moet wachten op jouw nieuwe fiets.

Verzendkosten

Kinderfietslease.nl rekent geen verzendkosten bij een orderbedrag hoger dan €50. Is het bestelde product goedkoper als €50 dan rekenen wij €5,95 verzendkosten

Waar bezorgt Kinderfietslease.nl?

Kinderfietslease.nl bezorgt fietsen en accessoires uitsluitend in Nederland en België.

 

Retourneren

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je na het doen van een aankoop bij Kinderfietslease.nl het recht op een afkoeling periode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag je gebruik maken van het herroepingsrecht. Een product mag je dan retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen. Voor het ruilen of retourneren van een product kun je mailen met [email protected]. De verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dien je het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren.

Verkeerd artikel ontvangen

Indien je een verkeerd artikel hebt ontvangen dien je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Het artikel wordt dan uiteraard gratis bij jouw omgeruild.

Beschadigd artikel ontvangen

Indien de bestelling bij ontvangst beschadigd is of niet goed functioneert, neem dan altijd eerst contact met ons op. In overleg lossen wij de klacht zo snel mogelijk op.